Tandartspraktijk Saentower opent zijn deuren weer voor onze patiënten

Onze hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen zijn in lijn met de richtlijnen van het RIVM. U wordt daarom op de voor u bekende wijze door ons behandeld. Wanneer u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts heeft, verzoeken wij u om niet naar de praktijk te komen en telefonisch af te melden en nieuwe afspraken te maken. Dit in het belang van de veiligheid van onze patiënten en behandelaren.

Tandartspraktijk Saentower

Sinds 2005 is de Tandartspraktijk Saentower, gevestigd in het hart van Zaandam op de 5de verdieping van de Saentower op directe loopafstand van het NS station en de busdiensten, een vertrouwd adres voor veel bewoners van Zaandam.

Wij streven zoals altijd naar een hoogwaardige dienstverlening en een prettige sfeer in onze praktijk om onze patienten in een ontspannen omgeving te kunnen ontvangen.

Angst voor de tandarts?

Wij staan voor u klaar meer informatie.

de-lieve-tandarts

Onze tandartspraktijk is aangesloten bij De Lieve Tandarts.

Alles onder 1 dak

Naast algemene tandheelkunde bent u bij ons ook voor implantologie, klikgebitten, prothetiek, orthodontie (beugels en gebits regulatie voor volwassenen en kinderen) , parodontologie en mondhygienistische behandelingen van harte welkom. Zo heeft u indien nodig al uw behandelingen onder een dak.

Wij bieden u hoogwaardige tandheelkunde waarbij u centraal staat.

Ons team

Tandartspraktijk Saentower is een moderne praktijk met een professioneel team van 3 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 1 preventie assistente en 2 tandartsassistentes. Zij stellen zich hieronder graag aan u voor.

Purdey Boenink-Axwijk

Tandarts

Parandis Ansari Beni

Tandarts

Giza Landweer

Tandarts

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish