Coronavirus

Vanwege de uitbraak van het Corona virus hebben we het advies gekregen om ALLE reguliere tandheelkundige behandelingen uit te stellen tot 6 APRIL 2020. Patiënten met spoedklachten, die niet kunnen wachten tot 6 april mogen bellen naar 06-17418802.

s'Avonds na 18.00 uur en gedurende het weekend kunt u contact opnemen met de doktersdienst via telefoonnummer 020-6602750.
We danken u voor uw begrip!
Tandartspraktijk Saentower

Tandartspraktijk Saentower

Sinds 2005 is de Tandartspraktijk Saentower, gevestigd in het hart van Zaandam op de 5de verdieping van de Saentower op directe loopafstand van het NS station en de busdiensten, een vertrouwd adres voor veel bewoners van Zaandam.

Wij streven zoals altijd naar een hoogwaardige dienstverlening en een prettige sfeer in onze praktijk om onze patienten in een ontspannen omgeving te kunnen ontvangen.

Angst voor de tandarts?

Wij staan voor u klaar meer informatie.

de-lieve-tandarts

Onze tandartspraktijk is aangesloten bij De Lieve Tandarts.

Alles onder 1 dak

Naast algemene tandheelkunde bent u bij ons ook voor implantologie, klikgebitten, prothetiek, orthodontie (beugels en gebits regulatie voor volwassenen en kinderen) , parodontologie en mondhygienistische behandelingen van harte welkom. Zo heeft u indien nodig al uw behandelingen onder een dak.

Wij bieden u hoogwaardige tandheelkunde waarbij u centraal staat.

Ons team

Tandartspraktijk Saentower is een moderne praktijk met een professioneel team van 3 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 1 preventie assistente en 2 tandartsassistentes. Zij stellen zich hieronder graag aan u voor.

Purdey Boenink-Axwijk

Tandarts

Parandis Ansari Beni

Tandarts

Giza Landweer

Tandarts

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish