Esthetische tandheelkunde Zaandam

Esthetische tandheelkunde is gericht op het mooier maken van de mond, zodat patiënten weer een stralend wit gebit krijgen. Scheve, ontbrekende of verkleurde tanden kunnen ervoor zorgen dat u minder zelfvertrouwen heeft en hierdoor niet op de voorgrond durft te treden. Schaam u niet langer voor uw gebit en maak een afspraak bij Tandartsenpraktijk Saentower, zodat u snel weer lachend door het leven kunt.

Cosmetische tandheelkunde

De cosmetische tandheelkunde bij Tandartsenpraktijk Saentower het witter maken van de tanden en het plaatsen van porseleinen facings. Op deze manier veranderen we de kleur en vorm van uw gebit naar wens.

Wordt esthetische tandheelkunde vergoed?

Tanden bleken en facings laten plaatsen worden vaak als cosmetische ingrepen gezien. Uw basisverzekering vergoedt deze over het algemeen niet. Bij mensen met een (aanvullende) tandartsverzekering worden deze kosten vaak wel vergoed tot 75%, al verschilt dit per behandeling en situatie. Heeft u vragen over de behandeling, verzekering en mogelijke kosten van esthetische behandelingen? Neem dan contact op met Tandartsenpraktijk Saentower.

Dit kan via onderstaande telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar info@tpst.nl.

nl_NLDutch